100 %-os csokoládé. Tiszta kakaó semmi más!
Összetevők: KAKAÓMASSZA* (ECUADOR).
*:Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Nettó tömeg: 90 g.

A kakaóbab természetéből adódóan minden mentes!
Termék leírás
A különleges, Fino de Aroma minőségű Nacional kakaóbabok pozitív egészségügyi hatásai ebben a csokoládában érvényesülnek a legjobban, mivel nincs benne semmilyen hozzáadott anyag.
A jó minőségű kakaóbab a legerősebb antioxidáns étel, aminek pozitív egészségügyi hatásai a magas kakaó szárazanyag tartalom miatt érvényesülni tudnak. Magasabb az ásványi anyag, és a teobromin tartalom, ami kellemesen élénkít, egyszerre hat testre és lélekre.
A ChocoRino 100 %-os csokoládé az egyik legkiválóbb termékünk. A fellelhető csokoládék közül, az egyik legegészségesebb. Gazdag, pörköltes, natúr kakaós zamata keveredik a diós, fűszeres jegyekkel – megtartva a csokoládé lágyságát és krémességét.
A csokoládé prémium minőségű, bio kakaóbabból készül, ami Ecuadorban terem, abban az országban, ahol a biodiverzitás a legnagyobb a Földön. Az ecuadori kakaóbabokat már rég óta a világ legjobb minőségű kakaóbabjának tekintik. Az ecuadori Nacional fajta híres arról, hogy nagyon komplex aromájú és virágos íz jegyeket tartalmaz.
Jellemzők:
- bio
- gluténmentes
- transz-zsírsav mentes
- vegán, paleo
- pálmaolaj mentes
Az nem titok, hogy az ecuadori trópusi vidékekről származó gourmet csokoládék kivételesek. A világ közepén fekvő országként, a biodiverzitása és trópusi klímája lehetővé teszi, hogy a kakaóbabot egyedül álló módon termesszék. A csokoládé fontos része az életünknek, ki az aki ne szeretné vagy ne lenne szüksége rá?
Ha a kezét őszintén a szívére teszi megesküdne rá, hogy tudna élni úgy, hogy soha többé nem fogyaszt el egy tábla csokit sem? Kisdobos becsület szóra? Ha tudna….ez természetesen meglepő. A legtöbbünk számára a csokoládé egy vagy több a következők közül: a lelkünk édesítője, varázslatos falatok, ehető tökéletesség, a boldogság desszertje.
Mindemellett, jó néhány évvel ezelőtt ez az édes, sötét termék különféle szerepeket játszott az emberi társadalomban. A Mayák spirituális jelentőséget tulajdonítottak neki, kakaó istent tiszteltek. Az Aztékok pedig használták a kakaóbabot valutaként, ételként és kiváltságosak italaként. Európában, aki megengedhette magának frissítőként és orvosságként használta.
Az évek alatt a fogyasztás célja módosult. Manapság ez a legízletesebb módja az élvezetnek és örömszerzésnek. Emiatt és más okok miatt is Ecuador nagyon komolyan veszi a kakaóbabot és annak termelését. Szakértők egyesítik tudásukat és technikáikat, hogy a lehető legjobb minőségű kakaóbabot termesszék.
19 900 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.